De Zwette Maanen Mountainbikeclub Aalst

Sponsors

Bikegear is specialist in professioneel materiaal voor fietsliefhebbers met een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires. Je kan terecht in de nieuwe winkel te Aalst (Burgemeestersplein 8) maar ook voor bestelling en levering via hun webshop.

Meer info: www.bikegear.be

 

Vrouwelijke mode met retroknipoog en zónder tralala! Eindelijk nog eens een adresje dat níét blindelings de grote trends volgt. Naast by Malene Birger, Paul & Joe Sister, French Connection en Roses of Antwerp ook heel wat minder bekende ontwerpers.

Meer info: www.lillyaparis.be

 

Als full-service specialist in business intelligence, performance management en business analytics biedt Numius een volledig gamma diensten en oplossingen aan middelgrote en grote bedrijven uit diverse sectoren.
.

Meer info: www.numius.eu

 

BVBA Jean Richard is een kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering.

Meer info: www.jeanrichard.be

 

Registreer je tijdens het mountainbiken graag je route, hartslag, …? Curl-IT levert professionele trainingstoestellen en richt zich op dienstverlening in de informatie- en communicatietechnologie voor particulieren en bedrijven/organisaties. Je kan er ook terecht voor uw aankoop van hardware, software en multimedia.

Meer info: www.curl-it.be

 

Interesse om onze club te sponsoren? Neem contact op via ons formulier.